Karneval 2016 145Dana 8. 02. 2016. god u našoj školi je obilježen Dan karnevalskog ludila.

Učenici su se skupa sa svojim učiteljima i roditeljima potrudili raznovrsnim kreacijama uljepšati ovaj događaj.

Maske su se predstavile putem recitacija, igrokaza, plesa i šala koje su marljivo vježbali sa svojim učiteljima.

Dječji karnevalski korzo predvodile su stolačke mažoretkinje, amanifestaciju je sa velikim zanimanjem pratio veliki broj građana, koji su zadovoljni očuvanjem tradicije i pokladarskog duha.

Karneval 2016 053

Puštala se glazba, plesalo se, igralo i zabavljalo, a na kraju su proglašene i najorginalnije i najzanimljivije maske. Budući da se dječja mašta i kreativnost opet iskazala, u što nismo niti sumnjali, izbor je bio zaista težak.

Za najbolju pojedinačnu masku izabran je učenik VIII. c razreda Boško Raguž. Najbolja maskirana grupa su bubamare iz I. razreda. Učenici čije su maske proglašene najboljima dobili su prigodne darove a nagradu su primili i naši najmlađi iz Dječjeg vrtića Stolac.

Karneval 2016 070

U ovogodišnjoj maškaranoj povorci pridružila su nam se i četiri odjela iz Osnovne škole Crnići koji su svojim maštovitim kostimima učinili naš karneval još šarenijim i veselijim.

Karneval 2016 033

Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Marinku Papcu, ravnatelju Komunalnog poduzeća, koji nam je za ovaj događaj ustupio kamion i agregat, te Nikoli Matiću koji se pobrinuo za ozvučenje.

Više slika u galeriji.

Joomla templates by a4joomla