karneval 2 2017 001Tradicionalno i ove školske 2016./2017. godine 27.veljače, na pokladni ponedjeljak ulicama Stoca je prošetala vesela povorka šarenih maska. Indijanci, jaja na oko,  veseli svatovi,  električari, turisti, tigrovi, vještice, kauboji, navijači, slikari, kalunovi i ostali su se predstavljali  putem recitacija i plesa.

Učenici, učitelji i  roditelji uložili su mnogo truda i kreativnosti u izradi maski, stoga je   nastavnik likovne kulture Višeslav Lučić   imao jako težak zadatak, izabrati najbolje maske.

Simboličnu nagradu za najbolju i najorginalniju pojedinačnu  masku za niži uzrast  osvojila je tigrica iz IV. razreda koju je nosila učenica Paola Papac, te slikarica iz II. razreda Iva Perić.

Najorginalnija pojedinačna maska za viši uzrasta pripala je učeniku VII. razreda, tetka Janja, koju je nosio učenik Matej Vukić.

Grupne nagrade za niži  uzrast pripale su Kaubojima, učenicima Osnovne škole Crnići, i strašnim  vješticama iz V. razreda Osnovne škole Stolac.

Grupna nagrada za viši uzrast pripala je veselim svatovima, učenicima VIII. razreda.

Veseli indijanci iz vrtića za svoje originalne kostime također dobivaju simboličnu nagradu.

Na samom kraju programa pročitana je optužnica Marku Karnevalu. Kriv je po svim točkama optužnice (loše ocijene, bježanje sa dopunske nastave, uništavanje školske imovine, ometanje nastave i još dosta toga) te je s toga spaljen!

 

Karneval 2017 164

Karneval 3017

Karneval 2017 122

Više slika u galeriji

Joomla templates by a4joomla