Koncert glazbene škole Stolac

11. lipnja, u pastoralnom centru održan je koncert glazbene škole pod nazivom “Note mladih umjetnika” koji je pokazao izuzetnu talentiranost mladih glazbenika.

U predivno uređenom ambijentu, učenici su izveli raznovrstan repertoar oduševivši prisutne svojom tehničkom vještinom i emotivnim interpretacijama. Posebne ovacije publike izazvali su nastupi zbora u kojima su zajedno sa učenicima nastupali i nastavnici glazbene škole, čime je dodatno naglašena zajednička strast prema glazbi. Cijeli događaj bio je uspješno organiziran i pružio je nezaboravnu večer ljubiteljima glazbe, potvrđujući važnost glazbenog obrazovanja i njegovog utjecaja na mlade talente.

Na kraju koncerta, ravnateljica Katarina Matić se obratila završnim razredima, izrazivši svoju zahvalnost na svim godinama truda i predanosti glazbenom obrazovanju. U znak pažnje, uručila im je male darove kao simbol sjećanja na njihov boravak u školi, zahvaljujući im na doprinosu i želeći im puno uspjeha u budućim glazbenim i životnim pothvatima.